Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Webové stránky január 2018

V januári 2018 sme odovzdali našim zákazníkom pár nových webových stránok. Sme hrdí najmä na ambiciózny projekt komunity včelárov na propagáciu ich služieb a predaj pravých včelích produktov.

Odvcelara.Sk

Chcete zaručene pravý včelí med. Čoskoro ho môžete nakúpiť priamo od včelára na webovej stránke http://www.odvcelara.sk.

V januári sme odovzdali klientovi novučičký web, ktorého cieľom je združovať komunitu včelárov a poskytovať im nástroj na vzájomnú komunikáciu, propagáciu ich práce a predaj ich výrobkov.

Každý včelár si môže na portáli http://www.odvcelara.sk vytvoriť svoju bezplatnú registráciu alebo za príplatok registráciu typu Chcem viac. Hlavnou výhodou registrácie Chcem viac je fakt, že daný včelár touto registráciu získa svoju vlastnú podstránku, podobne ako existujú Facebookové profily. Na svojej podstránke môže prezentovať  svoju prácu formou fotogalérií, vytvárať si vlastný zoznam výrobkov a najmä aj realizovať ich predaj. Včelár tak získa vlastný e-shop a predajný kanál na predaj včelích produktov.

Správca portálu http://www.odvcelara.sk každú novú registráciu overuje voči centrálnemu registru včelstiev, čím je zaručené, že na portáli sú registrovaní iba skutoční včelári a nie rôzni predajcovia, ktorí by chceli portál využiť na predaj druhotriednych náhrad včelieho medu.

Odvcelara.sk

ZumpyCadca.Sk

Jedným z menších projektov odovzdaných v januári je nová verzia webu http://www.zumpycadca.sk. Ten sme spracovali v dizajne vo farbách pôvodného webu. Najdôležitejšou časťou práce bolo spracovanie webu v responzívnej forme, aby spĺňal požiadavky dnešnej doby a fungoval správne aj na mobilných zariadeniach a telefónoch. 

Žumpy Čadca

MobilneKontajnery.Sk

Potrebujete skladové priestory, kancelárske priestory, či iba jednoduchú vrátnicu? Skúste pozrieť webovú stránku  http://www.mobilnekontajnery.sk.

Jednoduchý, ale účelný web pre distribútora kontajnerových riešení sme spracovali za pár dní v priebehu januára.

Mobilné kontajnery

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?