Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Webové stránky december 2017

V decembri 2017 sme vytvorili jednu novú webovú stránku a redizajnovali sme webové stránky dovolenkového portálu.

AdvokatKrnac.Sk

V decembri sme spracovali a nasadili webové stránky pre advokátsku kanceláriu v Bratislave https://www.advokatkrnac.sk

Advokát Krnáč

 

Webové stránky poskytujú základné informácie o advokátskej kancelárii a samozrejme sú responzívne, aby sa klienti dostali k informáciám pohodlne z akéhokoľvek zariadenia vrátane smartfónu.

Ako jeden z mála klientov mal pán Krnáč záujem aj o zabezpečenú prevádzku na adrese https, čo sme mu veľmi radi splnili. O dôležitosti SSL certifikátu a protokole HTTPS sme písali na našom blogu v článku „Čo je HTTPS a na čo je dobré“.

Oktrip.Sk

Po šiestich rokoch sme redizajnovali na žiadosť klienta webové stránky https://www.oktrip.sk. Webové stránky oktrip.sk poskytujú ubytovanie v top lyžiarskych strediskách na Slovensku pre slovenských aj zahraničných návštevníkov.

Oktrip

Po redizajne sú nové webové stránky responzívne, v dvoch jazykových mutáciách, obsahujú novú sekciu Donovaly 15 a samozrejme sú zabezpečené SSL certifikátom.

Okrem zmeny dizajnu sme na webové stránky doplnili aj implementáciu platobnej brány CardPay podľa špecifikácií Tatrabanky, takže klienti môžu za ubytovanie objednané na webe oktrip.sk zaplatiť pohodlne aj kartou.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?