Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Vyskúšajte mikrostránky

Mikrostránka je skvelý nástroj, ktorý nestojí veľa, ale môže veľa poskytnúť. Ak ešte nemáte svoj vlastný web, tak mikrostránka môže byť jeho začiatkom.  Nemusíte hneď začínať s megalomanským projektom.

Čo je mikrostránka

Mikrostránka je jednoduchý web, ktorý má informovať, vysvetľovať a propagovať konkrétny špecifický produkt alebo službu. Účelov mikrostránky môže byť samozrejme oveľa viac. Závisí to od konkrétnej situácie a nápadov.

Mikrostránku je vhodné použiť vtedy, ak chcete upriamiť pozornosť návštevníkov webu na niečo špecifické. Napríklad stránka http://www.uctovnictvo-online.sk vysvetľuje, čo to je účtovníctvo online. Jej cieľom je vysvetliť ľuďom rozdiel medzi spracovaním účtovníctva na počítači v klasickom účtovnom programe oproti spracovaniu online. Zákazník sa tak môže lepšie rozhodnúť, či mu vyhovuje spracovanie účtovníctva online.

Podobne napríklad automobilky niekedy zvyknú vytvoriť samostatný web pri uvedení nového modelu na trh.

Prečo tvoriť mikrostránky

Výhodou mikrostránok je, že nezaťažujú návštevníka vecami, ktoré sa konkrétnej témy netýkajú. Web môže byť oveľa jednoduchší, krajší a dynamickejší. Grafika a celý vzhľad mikrostránky môže byť pripravený individuálne. Pokiaľ by sme chceli konkrétnu tému rozvíjať na hlavnom webe spoločnosti, museli by sme sa prispôsobiť vzhľadu hlavného webu. 

Názov mikrostránky a jej adresu je vhodné prispôsobiť jej účelu. Google ju bude lepšie indexovať a spájať s konkrétnymi výrazmi. Ľudia si ju ľahšie zapamätajú a jednoduchšie ju na webe nájdu. 

Obsah mikrostránky, obrázky a texty môžu samozrejme odkazovať na váš web a podporia tak vaše celkové SEO. Niektoré mikrostránky sa dokonca vytvárajú iba za účelom SEO optimalizácie.

Mikrostránky môžete využiť na otestovanie nápadu na nový produkt alebo službu. Na mikrostránky môžete veľmi efektívne mieriť reklamné kampane. Mikrostránku dokonca nemusíte vôbec spájať s menom vašej spoločnosti.

Mikrostránku môžete využiť na predaj rovnakých služieb pre iný okruh zákazníkov a pod iným názvom produktu. Mikrostránku môžete využiť ako vstupnú bránu pre zákazníkov na trhu v konkrétnej krajine a odtiaľ ich priviesť na svoj hlavný web. Podobne ako to robí náš web http://www.dufeksoft.sk.

Ak ešte nemáte svoj vlastný web, tak mikrostránka môže byť jeho začiatkom.  Nemusíte hneď začínať s megalomanským webom.

Mikrostránka je jednoducho skvelý nástroj, ktorý nestojí veľa, ale môže veľa poskytnúť.

Cena je minimálna

Náklady na vytvorenie mikrostránky môžu byť veľmi nízke. Samotná jej prevádzka vás ročne bude stáť menej ako 100 Euro.

Zaujal vás koncept mikrostránok? Ozvite sa a my vám pomôžeme s jej vytvorením. Pripravíme vám mikrostránku s dizajnom na mieru, ktorá bude pekná a funkčná na počítači, tablete aj mobile.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?