Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Pozor na Tagnetico! Nefunguje, ale faktúry posiela!

Tagnetico naučilo môj web a sociálne siete zarábať minimálne o 20% viac. Teraz totiž vieme vopred, čo a kedy naši zákazníci budú chcieť. Celkom zaujímavé a pútavé, ale bohužiaľ už Tagnetico nefunguje. 

Čo je Tagnetico?

Tagnetico je služba, ktorá vám má pomôcť zvýšiť vaše tržby najmenej o 20%. Aspoň to o sebe tvrdí na svojom webe http://www.tagnetico.com

POZOR: Tagnetico už svoje služby neposkytuje, hoci na svojom webe http://www.tagnetico.com sa tvári, že stále funguje a dokonca vám pošle aj faktúru a bude ju urgovať, ak ju neuhradíte. Na e-maily a správy však vôbec nereaguje.

Služby od Tagnetica

Služby Tagnetica sme začali skúšať toto leto. Zo začiatku bolo všetko OK a prvé dva mesiace všetko fungovalo. Dostávali sme námety, čo dávať na sociálne siete, ako zlepšiť náš web, písali nám články na blog http://www.software-blog.eu, ktorý pre nás vytvorili. Na naše podnety a maily, reagovali promptne aj keď sa zmenil konzultant na ich strane.

Na konci augusta nám prišlo z ich strany oznámenie, že v termíne od 1.9.2016 do 4.9.2016 nasadzujú nový systém, takže ďalšie výstupy do systému dostaneme až po tomto termíne. Od vtedy sme však už žiadny výstup nedostali a poslali iba novú faktúru.

Na naše správy a maily nikto neodpovedá a dokonca faktúra na služby Tagnetica prišla zo systému odhlasit.cz. Na naše maily odoslané na info@tagnetico.com aj info@odhlasit.cz nikto neodpovedá.

Podrobnejšie informácie radi poskytneme každému, kto o to prejaví záujem.

Tagnetico už svoje služby neposkytuje, hoci na svojom webe http://www.tagnetico.com sa tvári, že stále funguje a dokonca vám pošle aj faktúru a bude ju urgovať, ak ju neuhradíte. Na e-maily a správy však vôbec nereaguje.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?