Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Nové webové stránky leto 2017

Ani sme sa nenazdali a prázdniny a leto sú preč. Počas tohtoročného leta sme okrem oddychovania a naberania energie spracovali aj niekoľko nových webových stránok.

Webové stránky pre parkovisko pri letisku

Cestujete lietadlom z Bratislavy a potrebujete v Bratislave bezpečne zaparkovať vaše auto? Rezervujte si parkovacie miesto online na www.zaparkujem.sk. Ide o rezervačný systém, ktorý sme vytvorili prevádzkovateľovi parkoviska, aby mal plnú kontrolu nad stavom rezervácií.  

Zaparkujem

Rezervačný systém poskytuje admin rozhranie prevádzkovateľovi parkoviska a zároveň aj rozhranie pre spolupracujúce agentúry, ktoré môžu taktiež vykonávať rezervácie. Vychytávkou je automatický import rezervácií z portálu ParkVia.

Okrem prevádzkovateľa, agentúr a samozrejme samotných zákazníkov, poskytuje systém rozhranie aj pre šoférov, ktorí realizujú odvozy zákazníkov na letisko a späť.

Celý systém šetrí množstvo času a radikálnym spôsobom zjednodušuje správu rezervácií a zefektívňuje  organizáciu práce parkoviska. 

Masérske služby

Máte bolesti chrbta alebo si občas doprajete dobrú relaxačnú masáž? Neváhajte využiť  profesionálne masérske služby Vennery Massage v Čadci.

Viac o masérskych službách Vennery sa dozviete na webe www.vennerymassage.sk, ktorý sme pre nich vytvorili.

Vennery Massage

Úprava metabolizmu

Byť fit a vo forme vám jednoducho a prirodzene pomôže www.upravametabolizmu.sk. Tento web sme vytvorili na objednávku poradkyne pre výživu a EMS trénerku. Vďaka moderným metódam a úprave jedálnička, ktorý pre vás na mieru pripraví, sa zbavíte nadváhy a budete plný energie a sily.   

Úprava metabolizmu

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?