Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Nové webové stránky 05/2017

Ani máj nebol bez dokončených webových stránok. Pozrite si najnovšie weby z našej produkcie.

Webové stránky pre realitné kancelárie

Vytvorili sme webové stránky pre realitnú kanceláriu PETRA Reality. Majiteľka webových stránok si môže sama aktualizovať obsah webu vrátane ponuky nehnuteľností.

Webové stránky PETRA reality

Webové stránky PETRA reality si môžete pozrieť na adrese www.petrareality.sk.

Neskôr sa ukázalo, že majiteľka PETRA reality, pani Petra Pavlovičová, je podvodníčka. Webové stránky si dala vyrobiť, zaškolili sme ju, používala ich a nezaplatila. Opakovane sľubovala, že zaplatí. Dokonca klamala, že už peniaze poslala, ale nič neposlala. Takže sme to dali na súd a ten nám dal za pravdu. Avšak Petra Pavlovičová všetko prepísala na svojho maloletého syna, takže papierovo nič nevlastní. My sme teda ani cez exekúciu peniaze zatiaľ nedostali. Budúcnosť ukáže, či ich niekedy dostaneme alebo či bude mať klamárka a podvodníčka Petra Pavlovičová doživotne na krku exekúcie.

 

Zhodou okolností sme získali do portfólia našich klientov aj ďalšiu realitnú kanceláriu VM Reality. Webové stránky www.vmreality.eu sú vytvorené s podobnou štruktúrou ako PETRA Reality, ale najviac disponujú možnosťou triedenia zoznamu nehnuteľností na kategórie, podkategórie, atď.

Webové stránky VM reality

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webov

Na základe objednávky zákazníka sme vytvorili dva jednoduché weby, ktoré boli vytvorené a nasadené v priebehu jedného týždňa.

Prvým projektom sú webové stránky www.mobilnekontajnery.sk, ktoré prezentujú predaj obchodných, sociálnych, skladových a ďalších typov mobilných kontajnerov.

Webové stránky mobilné kontajnery

Druhým projektom sú webové stránky www.garaze-prefabrikovane.sk s informáciami o možnostiach a cenách betónových garáží za najlepšie ceny.

Webové stránky Garáže prefabrikované

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?