Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Hľadáme programátora pre tvorbu webových stránok

Chceš byť najlepším programátorom webových stránok? Čítaj ďalej. 

Koho hľadáme

Hľadáme developera so znalosťou .NET, C#, MS SQL, MVC, HTML, CSS, JavaScript, Umbraco CMS. Ak to všetko neovládaš, tak musíš mať chuť sa učiť a musíš  sa učiť rýchlo. 

Ak máš chuť a vieš fungovať samostatne a zodpovedne, pomôžeme ti stať sa prvotriednym developerom. Všetko ťa naučíme.

Znalosť anglického jazyka na úrovni čítania a porozumenia technickým návodom pre developerov je nevyhnutnosťou.

Hlavnou náplňou práce je programovanie webových stránok a webových aplikácií. Vyžadujeme stopercentné plnenie termínov a perfektne fungujúce webové stránky.

Pracovať budeš z domu alebo odkiaľkoľvek budeš chcieť. Nezaujíma nás koľko na tom stráviš času. Dôležité je prácu odovzdať načas a v stopercentnej kvalite. 

Práca je vhodná aj pre študentov, ktorých baví tvorba webových stránok.

Vyžadujeme perfektný a jednoduchý dizajn a používateľské rozhranie vytvorených webových stránok. Je dôležité všímať si aj najmenšie detaily. Aby sme mali istotu, že si detaily všímaš , tak keď nám budeš písať mail, tak do predmetu emailu napíš „chcem byt najlepsi developer“.

„Najlepší dizajn nie je ten, kde nie je čo pridať, ale ten, kde už nie je čo ubrať.“ 

Potrebuješ poznať základné techniky spracovania obrázkov a fotografií. Úprava rozmerov, práca s vrstvami, priehľadnosť, farebné prechody, tiene a pod. Ak nevieš, povieme ti ako sa to robí. Nečakaj, že nejaký grafik ti dá do ruky hotový grafický návrh webu, ktorý pretransformuješ do podoby webovej stránky. 

Ak chceš vytvoriť prvotriedny web rýchlo, musíš byť grafik, developer aj copywriter v jednej osobe. Trúfaš si na to? OK, tak čítaj ďalej.

Čo ti vieme dať

Voľnú pracovnú dobu. Ty si pánom svojho času. Nezaujíma nás kedy a kde pracuješ. Zaujíma nás iba kedy a v akom stave prácu odovzdáš. Za stopercentnú prácu dostaneš nadpriemernú odmenu. Za nekvalitnú prácu, nedostaneš nič.

Môžeš cestovať po svete a pracovať kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Ak to robíš iba pre peniaze, tak zabudni, že uspeješ. Predovšetkým ťa to musí baviť. Ak ťa to bude baviť, tak tvoja odmena bude vysoko nad priemerom web developerov na Slovensku.

Naučíme ťa ako pracovať efektívne a aké nástroje používať. Ak si študent alebo si práve skončil vysokú, tak ti dáme ten správny impulz ako vybudovať úspešnú kariéru.

Ak máš záujem a trúfaš si, napíš na dufeksoft@dufeksoft.com. Nezabudni pripojiť odkazy alebo obrázky tvojich doterajších prác.

Ak sa budeš nudiť pri vývoji webových stránok, dáme ti možnosť tvoriť aj mobilné aplikácie a ďalšie programy. Iniciatíva je vítaná. Ak dostaneš skvelý nápad, pomôžeme ti s naštartovaním vlastného biznisu. Poradíme ti ako sa spropagovať a zviditeľniť a možno ti pomôžeme tvoj nápad aj financovať.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?