Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Nové projekty a webové stránky

V marci sme úspešne odovzdali do prevádzky niekoľko webových stránok a jeden individuálny Windows projekt pre správu a administráciu oprávnení interného systému objednávok.

Tvorba objednávok podľa prístupových oprávnení

Pre spoločnosť Nirotech sme naprogramovali a odovzdali program, ktorý zjednodušuje prípravu a správu objednávok v infraštruktúre s riadením prístupových práv prostredníctvom Active Directory.

Tvorba objednávok podľa prístupových oprávnení

Administrátor má možnosť definovať zdroj vzorovej objednávky, cieľový adresár pre tvorbu nových objednávok a oprávnenia jednotlivých prístupových skupín k vytvoreným objednávkam.

Oprávnení pracovníci tak získajú prístup iba k súborom jednotlivých objednávok na základe ich prístupových práv bez toho, aby musel administrátor čokoľvek po vytvorení objednávky nastavovať.

Ekonomika a obchod má prístup k cenám a výroba zasa k výkresom.

Mikrostránky

V priebehu marca sme spracovali dve jednoduché responzívne mikrostránky na adrese www.zumpy-nadrze.euwww.nejlevnejsi-jimka.cz. Jedna je v slovenskom a druhá v českom jazyku. 

Mikrostránka

Rozsahom podobnú mikrostránku môžete mať aj vy vytvorenú, nasadenú a funkčnú do 24 hodín. Môžete na ňu cieliť reklamu a okamžite začať propagovať a predávať vaše služby.

Webová stránka pre krbové štúdio

Pre krbové štúdio v Čadci sme vytvorili nové webové stránky www.krbykysuce.sk  s galériou realizovaných krbov. Majiteľ stránky si môže sám kedykoľvek aktualizovať galériu a aj akýkoľvek ďalší obsah webu vďaka zabudovanému redakčnému systému.

Responzívna webová stránka s redakčným systémom

Zároveň sme web www.krbykysuce.sk presunuli na nový web hosting. Pôvodný web bol napadnutý malvérom, takže sme museli zaistiť jeho očistenie v databáze Google, aby ho prehliadače opäť považovali za bezpečný a mohol sa bez obmedzení zobrazovať v akomkoľvek prehliadači.

Krbovému štúdiu sme pomohli založiť firemný profil na Facebooku a overený firemný profil v službe Google Moja firma pre lepšie umiestnenie vo výsledkoch vyhľadávania lokálnych firiem cez Google. Vďaka tomu sa nám podarilo dostať nový web a firemný profil v lokálnych výsledkoch vyhľadávania pre okolie Čadce na prvé miesta. 

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?