Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Online all inclusive

Vďaka internetu ušetríte pri podnikaní čas aj peniaze. Stačí vedieť ako na to a nebáť sa zmeny.

Všetko je na webe

Všetko, čo dnes bežná firma potrebuje, môže používať online. Vyhľadávanie informácií, firemné prezentácie, eshopy, dotazníky, komunikačné nástroje, ekonomické systémy, preklad do cudzích jazykov, kalendáre, plánovacie nástroje atď.

E-maily sú pre nás samozrejmosť. Podobne aj posielanie správ, telefonovanie, či video hovory. Aplikácií na komunikáciu je dnes viacero. Určite poznáte Skype, Viber, WhatsApp, Facebook Messenger a ďalšie podobné aplikácie. 

Dnes už naše deti nevedia, že kedysi existovali pohľadnice.

Každá firma denne vyprodukuje niekoľko písaných dokumentov, cenových ponúk, zmlúv, faktúr a iných papierových dokumentov. Na ich tvorbu sa najčastejšie využíva Microsoft Word. Ten má dnes svoju online náhradu. Alternatívnou k nemu sú Google Docs.

Obchod a zákaznícka podpora

Ak ste obchodník, potrebujete mať pod kontrolou komunikáciu s existujúcimi a potenciálnymi zákazníkmi. K tomu využijete kalendár a CRM systém. Najlepšie CRM systémy nájdete samozrejme online. Pre malých podnikateľov odporúčame PipeDrive a pre veľké firmy zasa SalesForce.

Máte veľa zákazníkov, ktorí potrebujú poradiť? Potom je nevyhnutné zaviesť efektívnu zákaznícku podporu. Nástroje ako LiveAgent vám umožnia sústrediť zákaznícke požiadavky z viacerých kanálov do jediného helpdesk nástroja. Livechat, emaily, Facebook správy a dokonca aj telefonáty dokážete spravovať v jednom rozhraní kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Fakturácia a účtovníctvo

Ako vystavujete faktúry? Mnohí podnikatelia si inštalujú rôzne bezplatné verzie ekonomických programov, aby mohli vystavovať faktúry. Niektorí to dokonca ešte stále robia v Exceli.

A pritom je na internete viacero bezplatných online alternatív alebo komplexných ekonomických systémov za veľmi priaznivú cenu. Napríklad online ekonomický systém Humanet obsahuje nielen fakturáciu, ale aj celé účtovníctvo aj mzdy a personalistiku. Pri jeho používaní sa už nemusíte obávať, že o dáta prídete pri poruche počítača. Hospodárenie svojej firmy môžete mať pod kontrolou nech ste kdekoľvek.

Individuálne online nástroje na mieru

Máte špecifický typ podnikania? Chceli by ste niektoré vaše nástroje previesť do online priestoru? Ozvite sa, navrhneme vám optimálne riešenie.

Tvoríme webové stránky, eshopywebové riešenia na mieru. Do prostredia internetu dokážeme preniesť väčšinu programov a nástrojov, ktoré dnes používate lokálne. 

Naposledy sme napríklad  pre nášho klienta programovali online rezervačný systém pre správu parkoviska. Nahradili sme mu excelovské súbory, do ktorých musel všetko vpisovať ručne a ktoré nevedeli medzi sebou jednotliví pracovníci zdieľať. Dnes majú všetky rezervácie automaticky zaevidované a dostupné online pre všetkých oprávnených pracovníkov.

Prechodom na web získate mnohé výhody a ušetríte. V našej firme všetci pracujeme online. Nezaťažujú nás náklady na prenájom kancelárií a cestovanie do práce. Pracujeme z domu a pracovnú dobu si každý riadi individuálne.  Dôležité sú výsledky a nie čas strávený na pracovisku.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?