Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

E-book zdarma: Web, ktorý zarába

Online podnikanie sa rozširuje stále viac. Mnoho živnostníkov a podnikateľov si dalo vytvoriť webové stránky, blogy a eshopy v presvedčení, že im budú prinášať nových zákazníkov a nové objednávky. Mnohokrát sú ale veľmi prekvapení, keď zistia, že to nie je pravda a takmer nikto u nich cez web nenakupuje.

Vytvorením webu to všetko iba začína

Stiahnite si zdarma e-book a zistíte, prečo nestačí web iba vytvoriť a zverejniť. Tento e-book vám vysvetlí, prečo to tak je a čo musíte robiť, aby váš web naozaj zarábal.

E-book sme spracovali na základe našich skúseností. Už roky vytvárame webové stránky a pomáhame ich zviditeľniť. Vieme, čo je potrebné pre úspech v online podnikaní.

Dozviete sa čo je SEO, sociálne siete, reklama vo vyhľadávaní, obsahová reklama, ale najmä ako to všetko využiť v prospech vášho webu.

Na konci e-booku nájdete zdroje na vzdelávanie a načerpanie inšpirácie pre rozvoj svojho online podnikania.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?