Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Web, ktorý zarába – časť ôsma – vzdelávajte sa

Svet sa mení a web s ním. Čo platilo dnes, zajtra už neplatí. Postupy, ktoré fungovali včera, zajtra už nebudú. Ak chcete podnikať online, musíte sa neustále vzdelávať.

Podnikanie online

Kedysi stačilo vytvoriť web a ľudia vás našli. Dnes iba vytvoriť web nestačí. Ak začínate podnikať online, musíte toho urobiť oveľa viac.

V našom seriály „Web, ktorý zarába“ sme vám postupne priniesli informácie o tom, čo treba robiť a aké postupy fungujú, aby  vás zákazníci na webe našli a aby u vás nakupovali.

Teraz už viete, čo treba robiť. Musíte sa do toho pustiť, ale hlavne musíte vedieť ako to robiť správne. Čaká vás ešte veľa práce, veľa čítania a študovania.

Ako začať

Vytvorte si web, blog a profily na sociálnych sieťach. 

Navštívte Digitálnu garáž. Tam si zdarma môžete vytvoriť študijný plán a zdarma sa naučiť základy SEO a digitálneho marketingu.

Keď budete ovládať základy, tak ich prehlbujte a vniknite do tajov online content marketingu ešte hlbšie. Vynikajúce kurzy nájdete v online vzdelávacej platforme Truniversity. Väčšina z nich je síce platených, ale peniaze do nich investované sa vám rýchlo vrátia.

Sledujte nás

Sledujte náš web, blog a sociálne siete. Pravidelne tam prinášame články a návody, ktoré vám pomáhajú budovať web, ktorý zarába.

Nie sme iba softvérová spoločnosť, ktorá tvorí weby a aplikácie, sme partner, ktorý vám pomôže budovať prosperujúce online podnikanie.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?