Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Webové stránky apríl 2018

Ani v apríli 2018 sme nezaháľali. Okrem prác na väčších projektoch, ktorých uvedenie do rutinnej prevádzky vyžaduje ešte veľa práce, sme našim novým klientom odovzdali dva nové menšie weby. 

Valfam.Sk

FULL service agentúre v Bratislave sme podľa ich grafických podkladov vytvorili na mieru responzívne webové stránky na adrese www.valfam.sk, ktorých správu majú po odovzdaní webu plne pod kontrolou vďaka redakčnému systému Umbraco.

V redakčnom systému Umbraco si VALFAM aktualizuje texty, obrázky, blog, zoznam a detaily projektov ako aj klientov.

VALFAM

MsMilosova.sk

Materská škola Milošová v Čadci mala už pomerne neaktuálnu webovú stránku, ktorej údržba a aj akákoľvek malá zmena vyžadovala zásah programátora.

V apríli sme pre materskú školu v Milošovej vytvorili úplne nové webové stránky www.msmilosova.sk, ktorých obsah si už pani učiteľky aktualizujú sami. Potešil ich najmä jednoduchý spôsob pridávania nových fotografií do jednotlivých fotoalbumov.

Materská škola Milošová

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?