Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Nové webové stránky marec 2018

V marci 2018 sme odovzdali zákazníkom dva nové webové projekty. Obidva samozrejme spracované v responzívnom dizajne.

Hrproject.sk

Pre majiteľa projekčnej kancelárie HR PROJECT sme vytvorili štandardnú webovú prezentáciu jeho služieb na adrese http://www.hrproject.sk.

Webové stránky www.hrproject.sk sú vytvorené v redakčnom systéme Umbraco, takže si ich majiteľ môže obsah webu aktualizovať podľa vlastných aktuálnych potrieb.

HR PROJECT

1vrk.eu

Na realitnom trhu je pretlak realitných kancelárií. Presadiť sa a získať si dôveru klientov vyžaduje profesionálny prístup a najmä dobrý nápad ako ponúknuť zákazníkom nadštandardný servis. 1. Videorealitná kancelária vsadila na prezentáciu nehnuteľností vo forme videí. Video pre zákazníka natočí v profesionálnej kvalite, takže kupujúci má dokonalý prehľad o ponúkanej nehnuteľnosti.

Pre 1. Videorealitnú kanceláriu sme na adrese http://www.1vrk.eu vytvorili jednoduché, ale moderné a účelné webové stránky, kde je ponuka nehnuteľností prezentovaná formou videií.

Záujemcovia o kúpu nehnuteľnosti majú zároveň na tomto webe k dispozícii filter nehnuteľností  podľa lokality, v ktorej nehnuteľnosť hľadajú a zároveň podľa typu nehnuteľnosti.

1. Videorealitná kancelária

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?