Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Najnovší e-shop

V polovici decembra sme odovzdali do prevádzky nový e-shop pre nášho klienta SiRa Nature. Je ním e-shop s kvalitnou bio kozmetikou. 

Prečo bio kozmetika

Približne 60 % toho, čo si dávame na pokožku, neskôr absorbuje naše telo. Preto by sa do kozmetických výrobkov mali používať len tie najčistejšie ingrediencie.

Bio kozmetika je vyrábaná len z čistých prírodných látok, bez použitia pesticídov, teda z rastlinných extraktov, olejov, kvetovej vody a esenciálnych olejov s vysokým obsahom vitamínov, minerálov, antioxidantov a esenciálnych mastných kyselín.

Čisté prírodné látky majú trvalejšie regenerujúce a hydratujúce účinky na pokožku.

Používanie bio kozmetiky je veľmi rozšírené v Španielsku, kde má e-shop SiRa Nature sídlo. SiRa Nature teraz prináša kvalitnú bio kozmetiku aj na Slovensko. 

Teší nás, že sme sa mohli na tomto projekte podieľať a sprístupniť pre Slovensko zdraviu prospešné produkty.

Ďalšie nové weby 

Okrem e-shopu SiRa Nature sme v poslednom období odovzdali aj pár menších projektov. Viac o zrealizovaných weboch si môžete pozrieť v našom portfóliu webových stránok

Vytvárame jednoduché mikrostránky, osobné, firemné a produktové webové prezentácie so správou obsahu, blogy, e-shopy a iné špecifické webové stránky.

Nový web je iba začiatok

Vytvoriť webovú stránku dnes dokáže samoobslužne ktokoľvek. Nie je to nič zložité a existujú na to mnohé samoobslužné webové služby, kde si stránku sami vytvoríte.

Ak však chcete úspešný web, ktorý vám bude v podnikaní pomáhať a zarábať, potrebujete oveľa viac. Vytvorením a spustením webu to celé iba začína. Práca a úsilie spojené s vytvorením webových stránok sú iba zlomkom toho, čo všetko budete musieť urobiť.

Nie, nechceme vás strašiť a ani vás odradiť od vytvorenia webových stránok. Práve naopak chceme vám pomôcť a preto vám hneď na začiatku otvorene hovoríme to, čo vám iní výrobcovia webov väčšinou nepovedia. 

Vytvorenie web stránky je iba začiatkom úspešného webu.

Pomáhame budovať úspešné weby

Úspešný web vyžaduje SEO optimalizácie a budovanie relevantného a pútavého obsahu v spojení s premyslenou mierou propagácie a obsahového marketingu.

Po vytvorení webu vás v tom nenecháme samých. Poradíme vám ako ďalej a odporučíme vám ďalších šikovných partnerov, ktorí vám pomôžu preraziť v online podnikaní.

Naším cieľom je váš úspech. Naším cieľom je pomáhať našim klientom rásť, pretože spolu s nimi rastieme aj my.

Medzi naše práce patrí napríklad aj online ekonomický systém Humanet, ktorý je najkomplexnejším online ekonomickým systémom na Slovensku s takmer desať tisíc používateľmi.

Chcete mať úspešný web? Kontaktujte nás a nechajte si zdarma poradiť aká je najlepšia online stratégia pre vaše podnikanie.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?