Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Zmeňte slová a začnú sa diať veci

Každý deň prijímame tisícky informácií. Do čítania akýchkoľvek ďalších sa nám preto vôbec nechce. Ako teda presvedčiť návštevníka webových stránok, aby si prečítal, čo mu chcete povedať?

Texty, ktoré ľudia čítajú

Napísať texty, ktoré ľudia čítajú, je pre vaše webové stránky veľmi dôležité. Bez toho ich iba ťažko dokážete presvedčiť, aby u vás nakúpili.

Ale ako vytvoriť také texty?

Všetci máme potrebu dať návštevníkom našich webových stránok, čo najviac informácií. Nechceme zabudnúť na žiadny detail. 

Na druhej strane, ruku na srdce. Keď navštívite cudzie webové stránky, čítate všetko, čo je na nich uverejnené? Chcem sa vám čítať dlhé texty? Určite nie!

Preto vznikla profesia Cypowriter. Copywriter vám pomôže napísať texty, ktoré budú ľudia na vašom webe čítať.

Texty, ktoré presvedčia

Ak ľudia vaše texty čítajú, ešte zďaleka nemáte vyhrané. Vaše texty musia byť presvedčivé. Keď ich návštevníci vášho webu čítajú, musia ich chytiť za srdce a presvedčiť, že sa oplatí vaše služby využiť a nakúpiť u vás.

Tvorba webových stránok nie je iba o programovaní, peknom dizajne a krásnych obrázkoch. Je to vo veľkej miere aj o textoch.

A to je úloha copywritera. Napísať texty, ktoré presvedčia.

Naučte sa písať ako profesionál

Copywritera si môžete najať a zaplatiť. Môžete sa spoliehať na to, že pre vás napíše texty, ktoré ľudia budú čítať a ktoré presvedčia.

Na druhej strane sa aj vy môžete naučiť písať texty pre vaše webové stránky. Nie je to až také ťažké ako by sa mohlo zdať. Stačí poznať pár princípov a plánovať.

Stiahnite si zdarma knihu Michaely Mužíkovej 365 copy trikov. Je to súbor princípov a príkladov, ktoré môžete čítať podľa kapitol alebo len tak náhodne deň po dni. 

365 copy trikov zmení ako rozmýšľate o texte.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?