Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Web, ktorý zarába – časť prvá - SEO

Vytvoriť web je jednoduché. Priviesť naň dostatok zákazníkov a zarábať, je však vec  druhá. Poradíme vám a pomôžeme s vytvorením webu, či e-shopu a naučíme vás ako naň prilákať zákazníkov.

Optimalizácia pre vyhľadávače

Aby vás ľudia našli cez Google, Seznam, Bing alebo iný vyhľadávač je potrebné urobiť množstvo správnych krokov a úprav na vašom webe. Vyžaduje to  dlhodobú a cieľavedomú činnosť. Ak vám niekto sľubuje, že vám vytvorí web a v jeho cene vám zaručí aj popredné pozície vo vyhľadávaní, potom klame.

Činnosti optimalizácie pre vyhľadávače sa označujú skratkou SEO, z anglického Search Engine Optimization.

Sú to činnosti, ktoré môžete robiť sami a nemusíte za to platiť nikomu. Vyžaduje to iba váš čas a znalosti, čo, kde a ako urobiť. Druhou alternatívou je možnosť služby objednať u agentúry, ktorá sa na tieto práce špecializuje.

Prvé relevantné  výsledky zo SEO optimalizácií môžete očakávať  po dvoch až troch mesiacoch tvrdej práce.

SEO optimalizácia je činnosť dlhodobá. Keď sa dostanete na prvé pozície vo vyhľadávaní, bolo by chybou s touto prácou prestať. Časom by ste svoje pozície stratili a návrat späť nebude o nič jednoduchší ako prvotné vybudovanie pozícií.

Ak uvažujete o vytvorení webu, či e-shopu, hľadajte dodávateľa, ktorý má dlhoročné skúsenosti so SEO optimalizáciami a pomôže vám s prilákaním návštevníkov na váš web.

Sociálne siete

V ďalšej časti vám prinesieme základné informácie o získavaní zákazníkov na sociálnych sieťach.

Sledujte nás aj naďalej. Na konci seriálu získate odkazy na užitočné stránky a nástroje, ktoré využijete na propagáciu vásho webu  a e-shopu. Sledujte naše sociálne siete.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?