Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Online ekonomický softvér

Nevytvárame iba jednoduché weby a eshopy. Tvoríme komplexné webové riešenia. Dôkazom je online ekonomický softvér Humanet, na ktorého vývoji pracujeme už od jeho začiatku.

Komplexný ekonomický softvér

Humanet je online ekonomický softvér, ktorého súčasťou je personalistika, mzdy, jednoduché aj podvojné účtovníctvo. 

Toto online riešenie je perfektnou náhradou za klasické mzdy a účtovníctvo. Je dôkazom toho, že ak máte víziu, tak dokážete naplniť aj tie najnáročnejšie ciele.

Online mzdy a účtovníctvo Humanet dnes využívajú tisícky používateľov v malých aj veľkých organizáciách. Malí podnikatelia si s Humanetom môžu užívať výhody, ktoré mali kedysi iba veľké korporácie.

Začať účtovať online môžete úplne zadarmo. Stačí sa bezplatne zaregistrovať.

Milujeme výzvy

Našou špecializáciou je reprograming. Zoberieme vašu starú aplikáciu, zanalyzujeme ju a vytvoríme podľa nej úplne nové online riešenie. Novú aplikáciu budete mať dostupnú kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Na notebooku, tablete aj mobile, v práci, doma aj na pláži.

Máte aj vy nápad alebo myšlienku akú aplikáciu vytvoriť, aby nahradila zastaralé riešenie a poskytla nový zážitok všetkým jej používateľom? Kontaktujte nás a presvedčte sa, že keď sa chce, všetko sa dá.

Ďalšie novinky a zaujímavosti zo sveta online riešení nájdete aj na našich sociálnych sieťach.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?