Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Nové webové stránky

V mesiaci apríl sme vytvorili a nasadili do produkčnej prevádzky opäť pár nových zaujímavých webových projektov.

Stavebná spoločnosť SPEMB

Pre stavebnú spoločnosť SPEMB sme vytvorili firemný web s prezentáciou ich služieb, realizovaných  stavieb a referencií v slovenskom aj českom jazyku. Web si môžete pozrieť na adrese www.spemb.eu.

SPEMB

Súčasťou dodávky pre spoločnosť SPEMB, spol. s r. o. bolo aj vytvorenie Facebookového firemného profilu na adrese www.facebook.com/spemb.

A posledným dielom do skladačky bolo vytvorenie mikrostránky s informáciami o odstraňovaní vlhkosti a plesní z bytov a domov, ktorý je k dispozícii na adrese www.sanacneomietky.sk.

Sanačné omietky

 

Centrum vykurovania

Pre spoločnosť Ladan, s.r.o sme vytvorili internetový katalóg  www.centrum-vykurovania.sk. Majiteľ webu si môže sám spravovať zoznam kategórií a produktov, podobne ako to dokážu eshop riešenia.

Vďaka na mieru vytvorenému riešeniu sme dokázali poskytnúť klientovi web, ktorý má požadované vlastnosti, ale jeho vytvorenie bolo oveľa rýchlejšie a lacnejšie ako keby sa mal daný web vytvoriť na základoch eshopu.

Centrum vykurovania

Penzión Angelika

Pre rodinný penzión blízko centra Bratislavy sme vytvorili web www.hotelangelika.eu. Súčasťou webovej stránky je aj prepojenie na online platby TATRAPAY. 

Penzión Angelika

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?