Blog o vývoji softvéru na mieru

Najrýchlejšia tvorba prvotriednych webových stránok.

Príťažlivý vzhľad, jednoduché ovládanie, dodržaný rozpočet a časový harmonogram.

Na úpravu web stránok nepotrebujete programátora

Chcete meniť obsah web stránok kedykoľvek a bez programátora?  Žiadny problém. Dá sa to veľmi jednoducho a naozaj k tomu programátora a ani programátorské znalosti nepotrebujete.

Ako sa tvorí web

Tvorbu a správu webových stránok môžeme rozdeliť na 3 základné spôsoby:

  • web si vytvoríte samoobslužne  a aj si ho spravujete samoobslužne
  • web vytvorí programátor a zmeny jeho obsahu vykonáva iba programátor
  • web vytvorí programátor a zmeny jeho obsahu môže vykonávať programátor aj ktokoľvek iný s príslušnými oprávneniami

Webová samoobsluha

Viacero služieb dnes na webe ponúka možnosť vytvorenia webu samoobslužne. Väčšinou v základnej verzii zadarmo a s viacerými funkciami za príplatok.

Vytvorenie vlastného webu samoobslužne a dokonca zadarmo môže znieť lákavo. Ak však nemáte s tvorbou webu skúsenosti a ani nie ste skúsený grafik, tak to ani neskúšajte. Takto vytvorený web vám neprinesie žiadnu pridanú hodnotu a skôr, či neskôr, ak má byť pre vás web užitočný, budete hľadať iné riešenie. Tvorba webu zahŕňa vytvorenie peknej grafiky, prispôsobovanie webu pre mobily, tablety a ďalšie zariadenia, interaktívne formuláre a SEO optimalizáciu.

Aby web pomáhal zarábať, musíte toho urobiť skutočne veľa. Stiahnite si náš bezplatný e-book Web, ktorý zarába a dozviete sa viac.

Web v správe programátora

Na úplne opačnom konci tvorby webových stránok, je riešenie, ktoré je závislé výlučne na programátorovi. Takéto riešenie je pre vlastníka webu pohodlné, pretože všetko urobí programátor. Na druhej strane každá zmena webu je zbytočne drahá, pretože musíte programátorovu prácu zaplatiť.

Ak neplánujete na webe do budúcna zmeny robiť, potom je takéto riešenie vhodné. Mať však web a nemeniť jeho obsah, sú vyhodené peniaze. Takýto web vám v podnikaní nepomôže. Ak chcete vedieť ako vám web pomôže zarábať, stiahnite si náš bezplatný e-book Web, ktorý zarába.

Web so správou obsahu

Ideálnym riešením je kombinácia programátora a samoobsluhy. 

Oslovte skúsenú firmu alebo šikovného programátora, ktorý sa tvorbe webových stránok venuje.  Spolu s nimi si prediskutujete predstavy o vašom webe. Po odsúhlasení rozsahu, funkčnosti a ceny, sa váš dodávateľ pustí to prípravy webu. 

Priebežne budete dostávať náhľady vášho nového webu na pripomienkovanie až na koniec získate nový pekný a moderný web. Web môže obsahovať nielen statický obsah, ale samozrejme aj rôzne interaktívne formuláre a iné funkcie podľa vašich predstáv.

Web môže byť jednoducho preložený do viacerých jazykov a určite odporúčame, aby mal možnosť pravidelného písania článkov na blog.

Pravidelným písaním článkov a aktualít na blog si vybudujete lepší vzťah so svojimi zákazníkmi. Oni budú vedieť, že ste vo svojej oblasti odborník a nebudú mať dôvod odchádzať ku konkurencii. Taktiež aj noví návštevníci vášho webu vás budú vnímať lepšie a rýchlejšie sa rozhodnú pre služby od vás.

Aby ste mohli pravidelne obsah webu aktualizovať, potrebujete získať web so správou obsahu. Môžete sa stretnúť taktiež so skratku CMS, čiže Content Management System, čo je anglický názov pre Systém Správy Obsahu.

CMS je spôsob správy webu, ktorý kombinuje tie najlepšie prístupy. Náročnejšie veci zveríte programátorovi a jednoduchšie veci si urobíte sami. Vaše peniaze investované do webových stránok tak budú efektívne využité. Na jednej strane získate naozaj pekné a funkčné webové stránky a na strane druhej to získate za rozumné peniaze.

Chcete webové stránky so správou obsahu? Kontaktujte nás.

Ako zarábať online predajom (web, eshop, ...), nech predávate čokoľvek? Ako predávať viac a za vyššie ceny ako konkurencia? Ako vyliečiť stratový web a eshop? Ako nenaletieť na rozprávky tvorcom webov a markeťákom, ktorými Vás oberajú o peniaze?